Hirdetés 

Tilinger Attila: “…olyanok vagyunk, mint a testvérek”

Sokan jósolták, hogy a válása után megfeneklik Királyvári Zsuzsanna, vagyis Suzy karrierje. Hogy ez még sem így történt, az leginkább egy másik férfinek, Tilinger Attilának köszönhető.
Ha megjelenik közösségi oldalukon kettőjükről egy közös, ölelkezős fotó, akkor a rajongók nagyokat sóhajtoznak, hogy milyen szép pár lennének együtt. – Akár így is alakulhattak volna a dolgok, hiszen Suzyval mi nagyon régen ismerjük egymást. Majd húsz éve Suzy még nem is énekelt, csak táncolt, amikor megismerkedtünk. Akkor még nagyon fiatalok voltunk és a szerelem helyett valahogy nagyon gyorsan barátság alakult ki kettőnk között. Ez az évek során egyre csak mélyült, olyanok vagyunk, mint a testvérek. Az életének minden fontos szakaszáról tudok és tudtam, hiszen napi kapcsolatban vagyunk, így a magánéleti válságán is végigkísértem, amin az utóbbi időszakban keresztülment. A válása egyfajta karrierbeli hullámvölgyet is hozott magával, így nem csak barátként álltam mellette, hanem azt is felajánlottam, hogy csak egy szavába kerül és a kiadónk mindenben segíteni fogja őt. Ma már nem csak barátság van köztünk, hanem egy produceri szerződés is, amely során Suzy már a menedzsmetem csapatába tartozik. Az első nagyon komoly feladat az volt, hogy az erősen megtépázott önbizalmát helyre állítsam, ezen hosszú időn keresztül egy egész csapat dolgozott, próbáltunk mindenben mellette lenni, segíteni abban, hogy elhiggye, a közönség ugyanúgy szereti őt, mint régen. Ma már elmondhatom: sikerült, Suzy ragyog a színpadon és a fellépéseit osztatlan siker koronázza! – mondta a producer.


Tilinger Attila, a Strong Record igazgatója 2001 óta a legjobb barátja Suzynak. (Fotó: Csányi István)
Attila próbálja külön kezelni a kiadói munkát a magánélettől, de saját bevallása szerint is ez nem igazán sikerül, ugyanis bevallottan kivételezik a csinos énekesnővel. – Van, amikor olyan üzleti döntéseket hozok, amelyek bár Suzynak kedveznek, de a realitással szembe mennek. Sok előadóval dolgozunk együtt, de Zsuzsival valóban kivételezek. Úgy gondolom azonban, hogy ez nem probléma, ennyi bőven belefér egy igaz barátságba. – mondta Attila.
Suzy a régi fényében ragyog (Fotó: Csányi István)
kiemelt kép: Facebook / Strong Record


Hirdetés 

%d bloggers like this: