Hirdetés 

A kritikus ezúttal az X-Faktor mentorába állt bele.

Puzsér Róbert Tóth Gabi és Berki Krisztián után most az X-faktor mentorát, ByeAlexet vette célpontba. A kritikus először Alex nőkről alkotott véleménye miatt értetlenkedett, majd az énekes viszonozta a kedves szavakat, amiből egy egész sértegetéscunami, és ujjal mutogatás alakult ki.

Az adok-kapok akkor kezdődött, mikor Puzsér egy hosszú cikkben kifejtette, szerinte a zenész egy üres, elkényeztetett, nárcisztikus, trash-pop előadó, majd bemásolt egy idézetet Alextől, amiben elárulja, milyen számára az ideális nő. Ezt az X-faktor mentora sem hagyhatta szó nélkül, és egy rövid üzenetben vágott vissza a kritikusnak.

– Robi! Már megint nagyon ügyesen írtál! Tehetséges kis mókus vagy te, örömmel olvaslak, bár forgatási szünetben kicsit hosszú így egyben! Kérdés: mikor csinálsz már te is végre valamit, amit lehet kritizálni, te morcos, szakállas kisfiú?

Jött a válaszreakció

Puzsér meglepődött a reakción, a válaszcikkét is figyelmeztetéssel kezdte.

– Senkinek ne jusson eszébe ByeAlexszel ujjat húzni, mert aki megkísérli, az egy viperanyelvű, sakáljellemű és kaktuszintelligenciájú kommentelő ketrecharcossal találja szembe magát.

– vezette fel mondandóját, majd részletezte, mi adhatott okot a zenésznek a felháborodásra.

-A popikon példás kegyetlenséggel szégyenített meg, amiért volt pofám afelett értetlenkedni, hogy egy felnőtt ember miért nyilatkozik úgy felhasználók százezrei előtt, hogy a számára ideális nő egy érte rajongó cseléd, aki ne vicceskedjen, hanem rajta nevessen. Nekem speciel még imponálnak is a macsó dumák, ByeAlex azonban mindezt úgy adta elő, mint egy enyhén retardált ötödikes srác az általános iskola vécéjében élete első slukk cigarettája után.

– fogalmazott pikírten a kritikus, majd megjegyezte, Ganxsta Zolee szájából egy ilyen jellegű megnyilvánulás maszkulinabb és szórakoztatóbb volt, mert ő nem erőlködött ennyit a hímsovinizmusán, és nem írt dalt arról, hogy szerelmét hét kontinens öleli át, mint Alex a Kedvesem című számában, amellyel befutott.

Puzsér szerint ByeAlex nem őszinte, sőt állítja, több személyisége is van, és éppen azt veszi elő, ami trendinek számít.

168.hu

kiemelt kép: Instagram / MTI

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading