Hirdetés 

Kollányi Zsuzsi már nem tagja a Majka és a Ők nevű formációnak, helyette Nika lett az állandó énekesnője a zenekarnak. Zsuzsi eddig nem adott hangot véleményének, most azonban megtörte a csendet.

Kollányi Zsuzsit már nem tagja a Majka és Ők formációnak. Zsuzsi 2018-ban a várandóssága miatt ideiglenesen távozott, Majkáék pedig örültek a baba érkezésének, ráadásul anyagilag is támogatták a barátjuknak mondható Kollányi Zsuzsit. Akkoriban a rapper többször is hangoztatta, hogy nagyon várják vissza az énekesnőt, aki még a kivetítőkön is megjelent egy-egy koncerten.

2019-ben aztán együtt kezdtek el próbálni, majd a koronavírus keresztülhúzta a számításaikat, mindemellett az év elején kiderült, Zsuzsi ismét babát vár.

Egy bennfentes elárulta, valószínűleg a terhessége miatt kellett mennie az énekesnőnek. Hozzátette: nehéz volt számukra az elválás, a barátság talán megmaradt, ám jelenleg hűvös a viszony a felek között. A szakítás hírét tegnap Majka is megerősítette, ám Kollányi Zsuzsi eddig hallgatott. Most megtörte a csendet, elmondva az ő verzióját a dolgokról.

Bogdán fiam születése után egy hónappal már színpadon voltam, ahogy az ikrek világrajövetele után is. Tudtam, mi hajt, ismerem a bennem rejlő erőt, kétségem sem volt afelől, hogy három gyermek mellett is tudok dolgozni. Ahogy egyébként már dolgozom is – kezdte a Borsnak Kollányi Zsuzsi, aki így folytatta: – A gyerekvállalást össze lehet hangolni a munkával, főleg, ha valakinek ennyi alkotó energiája van, mint amennyit én kaptam örökül. Beszélgettünk Petivel erről, igyekeztem meggyőzni, de ő nem hitt ebben. Értem az ő oldalát is, de úgy gondolom, ennél jobban kellett volna ismernie, bízhatott volna bennem. És, ha már gyermekvállalás… ha „baki faktornak” számít a gyermekvállalás – ahogy valamelyik cikkben olvastam –, akkor jobb választás lennék, hiszen én ezt már letudtam – mondta a lapnak.


Kollányi Zsuzsi már nem tagja Majka és Curtis zenekarának. (Fotó: TV2)

A szakítás részleteiről egyik fél sem beszél, csupán annyit tudni, hogy nem hangzott el egyértelműen, hogy Zsuzsinak mennie kell.

– Soha nem volt egyértelmű a kommunikáció, nem lett kimondva, hogy nem dolgozunk együtt, de nyilvánvalóan éreztem, tudtam, a jelekből összeraktam, hogy nem ve­lem számolnak. Nincs bennem harag, sőt, örülök, hogy az a rengeteg munka, amit én is beletettem a produkcióba, a csúcsra repítette őket. Próbálom a szórakoztató és kedves oldalát megfogni ennek a helyzetnek, a többit az égiekre bízom.

Indirekt/Bors

kiemelt kép: Smagpictures.com

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading