Hirdetés 

Schwarzenegger beszólt: “idióták az oltásellenesek”

A testépítőből lett színész és ex-kormányzó egy interjúban beszélt arról, hogy szerint az egy idióta, aki nem oltatja be magát és nem visel maszkot sem.

A Terminátor szerint sokan azt mondják, hogy Amerika szabad ország, így szabadon eldönthetik, hogy viselnek-e maszkot vagy sem, de szerinte csak közös erővel és a szabályok betartásával lehet felvenni a harcot a koronavírussal szemben.

„Szerintem pofon egyszerű az egész, olyan ez, mint a jelzőlámpák a kereszteződésben. Ha pirosra vált, akkor megállsz, mert azt jelzi neked, ha átmész, akkor jó eséllyel megölhetsz embereket. A koronavírus ellen hozott korlátozásokra is így kéne tekinteni, hogy ezek olyan szabályok, amiket nem csak mások, de saját érdekünkben is érdemes betartani ezeket” – idézte az Index Schwarzeneggert.

“Amilyen természetes az, hogy a piros lámpánál megáll az ember, úgy annak is természetesnek kell lennie, hogy tartjuk a távolságot, kezet mosunk, maszkot hordunk, beoltatjuk magunkat”.

Ugyanakkor hozzátette azt is, mindenkinek megvan a joga, hogy mondjuk ne hordjon maszkot, vagy ne oltakozzon, de aki így jár el, az egy idióta szerinte.

Indirekt

kiemelt kép: NY Times


Hirdetés 

%d bloggers like this: