Hirdetés 

Hiába készült gőzerővel Gáspár Zsolti az esküvőjére, valami baj történhetett, ugyanis a lazgi elmarad. A Farm VIP gazdája korábban büszkén újságolta, hogy augusztus utolsó szombatján oltár elé áll gyermekei édesanyjával, Ménivel, a ceremóniára mégsem kaptak meghívót azok a hírességek, akiket Zsolti korábban említett, hogy mindenképpen ott lesznek a vendégek között.

– Olvastuk, hogy lesz a nagy lagzi, és hogy szeretnék, ha mi is ott lennénk, de se meghívó se semmi nem jött. Nem is értjük az egészet – mondta a Blikknek Zsolti egyik ismerőse.

Az ifjabb Gáspár fivér 27 éve vette el kedvesét, Ménit, s bár korábban arról mesélt a tévés, hogy megújítják a fogadalmukat, a Blikk megtudta, hogy valójában nem is házasok, ezt Zsolti is elismerte a lapnak.

– Korábban elváltunk, aminek az volt az oka, hogy nem értettük meg egymást. Nem láttuk a közös jövőnket, de a válás után is jóban maradtunk, majd két, külön töltött év után rájöttem, hogy ő életem szerelme – mondta a Blikknek korábban Zsolti, akit most is megkérdeztünk arról, hogy miért marad el az esküvő.

Bár nem kívánt nyilatkozni, elmondta, hogy csúszik a lagzi, mivel pár ruha és szükséges dolog nem érkezett meg időben, ezért kellett egy másik időpontra tenni a szertartást, ám nem árulta el, hogy mikor mondják ki újra a boldogító igent, amely után ismét hivatalosan is férj és feleség lesznek gyermekei édesanyjával.

Indirekt/Blikk

kiemelt kép: TV2


Hirdetés