Hirdetés 

Tóth Gabi legújabb száma enyhén szólva nem lett túl sikeres. Az énekesnő Youtube-videója alig kapott 1900 likeot, míg a dislike-ok száma már majdnem 2500 volt. Az indulatok annyira elfajultak, hogy Gabi csapata letiltotta a számokat, így már nem láthatjuk, hogy hol is áll a mutató.

A közönség emiatt a kommentszekciót árasztotta el, rengeteg negatív kritika érkezett a salsa tempójú, népdalos-magyaros-popzenés fúzióra.

“Ebbe az imázsba a SALSA ritmusa nem igazán illik bele, nyilván a trend diktálja az ilyen és hasonló ötleteket, de hát kérem, vannak magyar ritmusok is…” – fogalmazta meg a véleményét az egyik hozzászóló. Egy másik kommentben egyenesen Péter-Szabó Szilvi imitációnak nevezték az énekesnőt.

“Péter-Szabó Szilvinek ez jól állt, ő nem megjátszotta. Ez meg csak képmutatás. Törölheted a negatív véleményt, attól még igaz” – olvasható a hozzászólásban.


Tóth Gabi kemény kritikát kapott /fotó: Youtube
Fotó: YouTube

Egy internetező azt vette észre, hogy szinte egyetlen negatív kritikát se lehet olvasni a kommentek között. Erős a gyanú, hogy Gabiék folyamatosan törlik a nekik nem tetsző hozzászólásokat.

“Ki lettek törölve azok a kommentek, akiknek nem tetszik ez a “mű”? (1,9 ezernek tetszik, 2,3 ezernek nem tetszik). Hja, biztos van úgy, hogy a nem tetszők nem kommentelnek. :D” – írta egy felhasználó.

Arra gyanakszanak a rajongók, hogy Tóth Gabi nem bírja a kritikát /fotó: Youtube
A rajongók szerint Gabi nem bírja a kritikát (Fotó: YouTube)

BlikkRúzs

kiemelt kép: YouTube


Hirdetés