Hirdetés 

Varga Irén “Kisapám” címmel megjelent videoklipje 22 óra leforgása alatt közel félmilliós nézettséggel hasít a neten. Azt mondjuk nem tudni, hogy ez kinek ciki, annak aki csinálta vagy annak, aki megnézte…

A dal készítői úgy tűnik szándékosan készítették a trash dalt és videót, amely rekordsebességgel száguldozik az interneten. A rántott citromot készítő “sztárséf”, emellett álmait megvalósító, önálló valóságshow-val rendelkező “énekesnő” első dala egész biztosan az ősz egyik legismertebb slágere lesz.

Egy napon jelent meg a dal Tóth Gabi “Az én szívem” címmel debütált legújabb klipjével. A kritikusok Gabit sem kímélik, de vitathatalan, hogy az egykori Megasztáros és X Faktor mentor énekesnő kivételes tehetséggel rendelkezik. Irénke nézettségét mégsem übereli a maga valamivel több, mint 350.000 kattintásával.

A szeptember elseje leendő slágerekben bővelkedett, hiszen ezen a napon jelent meg az AK26 legújabb dalából, a “Hegyekbe fönn” című feldolgozásból készült videó is, amely szerény 158.000 kattintással jelenleg a tegnapi nézettségi toplista bronzérmese.

A legnagyobb sztárok klipjei tehát hozták a kötelezőt, szép megtekintéseket produkáltak, Varga Irén pedig minden képzeletet felülmúló nézettséggel indította el zenei karrierjét. 🙂

kiemelt kép: YouTube


Hirdetés