Hirdetés 

Lévay Viktória, a Játékszín színésznője, budai kertjében látta vendégül a Best stábját. Családjával néhány éve költöztek fővárosközeli otthonukból Budára. A színésznő nagyon szerette a korábbi életét, de a gyerekek iskolái miatt belátta: mindenkinek egyszerűbb lesz így.

– Négy éve élünk itt albérlőként. Mindig nehéz feladat, hogy az ember a saját képére formáljon egy más által kialakított életet. De ez már viszonylag jól sikerült – kezdi Viktória, aki elárulta, hogy férje feladata a szép zöld gyep és a medence karbantartása, ő pedig a virágokért felelős.

– Figyelni kell, mert ha túllövök a célon, és túl sokat ültetek, akkor nem győzöm őket ápolni, mert kipusztulnak. Nagyon szeretem a futónövényeket, most éppen a vadszőlőt igazgatom, de nagy kedvencem a trombitafolyondár is. Az azonban annyi törődést igényel, hogy szerintem csak az vágjon bele, akinek rengeteg ideje van a kertészkedésre. Bárki bármit mond, növényeket nevelni egyfajta rabszolgaság. A mi művészetünk mellett ez nem könnyű – árulta el a színésznő.

BlikkRúzs

kiemelt kép: YouTube

/p>