Hirdetés 

Az ellenzéki összefogás pártjai 2021. szeptember elsején bejelentették: megállapodtak arról, hogy három miniszterelnök-jelölti vita lesz az előválasztás során – ebből kettőnek az RTL Klub ad majd otthont – adta hírül az RTL Magyarország Marketing és Kommunikációs Igazgatósága.

Az RTL Klubon látható első miniszterelnök-jelölti vitát 2021. szeptember 24-én 18:30 és 20 óra közti idősávban, élő adásban követhetik majd figyelemmel az érdeklődők. A második vita 2021. október 4-10. között lesz – a pontos dátum egyelőre nem ismeretes, az azonban bizonyos, hogy élőben, főműsoridőben kerül majd képernyőre. Mindkét vita házigazdája Rábai Balázs lesz.

A szeptember 24-én látható előválasztási miniszterelnök-jelölti vita miatt ezen a napon a megszokottnál rövidebb kiadással jelentkezik az 18 órakor kezdődő RTL Híradó, emellett kivételesen elmarad a hírműsor után jelentkező Fókusz című infotainment magazin is. A vitát moderáló Rábai Balázs és a jelöltek egy erre az alkalomra épített stúdióból várják majd a nézőket, míg az októberi, harmadik vita helyszíne a Baló György hírstúdió lesz.

A televíziós adás mellett mindkét vitát online is figyelemmel kísérhetik az érdeklődők az RTL Most+ felületén.


Rábai Balázs vezeti az RTL Klubon a vitaműsort az ellenzéki miniszterelnök – jelöltek között (Fotó: RTL Sajtóklub)

RTL Sajtóklub

kiemelt kép: RTL Klub


Hirdetés