Hirdetés 

Kubatov Gábor a hivatalos Facebook oldalán egy titokzatos poszttal borzolta fel pénteken reggel a szurkolók kedélyeit. 

A posztban egy aláírni készülő kezet láthatunk, amelyhez a Ferencváros elnöke csak annyit fűzött hozzá: “Hajde!” – amely egyébként szerb nyelven azt jelenti: gyere.

Az, hogy a poszttal valóban igazolás bejelentését szeretné sejttetni, vagy jó reklámot szeretne csinálni “Az első 10 év” című könyvének dedikálásához, azt egyelőre nem tudni.

 

Okos reklámfogás a dedikáláshoz? Besic? Marin?

A szurkolók találgatnak, többen azt vélik feltételezni, hogy visszatér a bajnokcsapathoz az egykori kedvenc, Muhamed Besic.

“Már idegállapotban vagyok..Kérjük az Orosz mosolyát


🙏🙏


Hirdetés 

🙏

“Besic lesz az”

“Szerb nyelven: gyere! Olvasatomban = Besic🟢

-írják kommentben a szurkolók, akik között volt olyan is, aki gyorsan cáfolt azzal, hogy Besic bosnyák, de mint tudjuk a szerbek és a bosnyákok egyarán az egykori Jugoszlávia utódállamai, így a “hajde” bosnyákul is ugyanazt jelenti.

Sokan bíznak egy ugyanilyen fotóban, amely frissen készült. (Fotó: FTC)

Marko Marint beajánlották a Ferencvárosnak

A Nemzeti Sport értesülései szerint az elmúlt hetekben menedzserek több magyar klubnak is beajánlották Marko Marint, aki legutóbb az al-Ahli Szaudi FC kölcsönjátékosaként az ugyancsak szaúdi al-Raednél szerepelt.

A középpályás tavaly januárban a Crvena zvezdától került 2.25 millió euróért az al-Ahlihoz, ám sajtóhírek szerint a szaúdi klub jelentős összeggel tartozik neki, ezért távozott, így nyár óta szabadon igazolható és csapatot keres. Úgy tudjuk, többek között a Ferencvárosnak is ajánlották a szerződtetését, s még tartanak az egyeztetések a magyar klub és Marko Marin képviselői között.

A Ferencváros csütörtökön úgy szenvedett 2–1-es vereséget az Európa-ligában a német Leverkusentől, hogy eltiltás, illetve sérülések miatt a mezőnyjátékosok közül csak öten ültek a kispadján. Ez is indokolttá teheti a keret bővítését, még úgy is, hogy az Európa-liga csoportkörére már nem lehet új játékost nevezni.

Marin 2012-ben a Chelsea csapatát erősítette (Fotó: Chelsea Fc)

A régi Jugoszláviában született Marin Németországban lett profi labdarúgó, a Werder Bremenben 116 tétmérkőzésen 13 gólt szerzett és 35 gólpasszt adott. 2012-ben a Chelsea szerződtette (16 tétmeccsen 1 gól és 1 gólpassz volt a mérlege a londoniaknál), majd többször kölcsönadták, szerepelt a Sevillában (30, 2, 7) és a Fiorentinában (4, 2, 0) is. A német válogatottban 2008 és 2010 között 16 alkalommal lépett pályára, egy gólt szerzett, két gólpasszt adott, az egyik gólpasszt éppen Magyarország ellen jegyezte a 2010-ben, Budapesten 3–0-ra megnyert felkészülési meccsen. Két találkozón, az ausztrálok és a szerbek ellen játszott a 2010-es világbajnokságon is, melyen a németek bronzérmet szereztek.

Kerestük a hírrel kapcsolatban a Ferencvárost, s azt a választ kaptuk, pletykákkal nem foglalkozik az FTC, kizárólag a klub hivatalos kommunikációs felületén tesz közzé végleges információkat.

Kubatov Gábor mindenesetre lázban tartja a szurkolókat és ígérete szerint minden hamarosan kiderül a fradi.hu oldalon.

kiemelt kép: FTC


Hirdetés