Hirdetés 

Amint arról korábban beszámoltunk, az FTC hét év után ismét szerződtette korábbi játékosunkat, a szurkolók által a klubtörténet legjobb légiósának megválasztott 45-szörös bosnyák válogatott védekező középpályást, Muhamed Besicet.

A válogatott játékos iránt a MOL Fehérvár FC is érdeklődött, azonban Besic még a telefont sem vette fel a székesfehérváriaknak.

Besic kapcsán Sallói István, a MOL Fehérvár FC sportigazgatója a következőket nyilatkozta a Sport Plusznak:

“Megkerestük, vagyis inkább szerettük volna megkeresni a volt fradista Besicet, aki aztán arra sem méltatott minket, hogy a telefont felvegye, csak üzent, hogy nem akar Magyarországon futballozni. Tudjuk, hogy megvan a flúgja, de azért ennél többet vártunk volna. Bár aki nem akar idejönni, az ne is jöjjön.”

A 2014-ben a világbajnokságon is kiválóan szereplő, az angol Premier League-ben is bizonyító korábbi közönségkedvenc új ferencvárosi szerződése aláírása után készséggel állt a FradiMédia stábjának rendelkezésére.

Elmondta, mindig is úgy tervezte, ha Angliában már nem élvezi a futballt, nem kérdés, hogy a Ferencvárosba akar visszatérni, és rendkívül izgatottan várja már, hogy a Groupama Arénában léphessen pályára, ez korábban ugyanis nem adatott meg neki. Besic zárásként a szurkolókkal való kapcsolatáról is mesélt.

nb1.hu

kiemelt kép: Premier League News Now


Hirdetés