Hirdetés 

Emberi ujjat talált a hamburgerében a fiatal lány – Videó

A barátjával ment el a kedvenc hamburgerezőjébe, a kellemes este az első harapásig tartott.

A bolíviai Estefany Benitez a kedvenc helyére ült be a múlt hét végén a szerelmével Santa Cruz de la Sierra városában. A fiatal lány az egyik kedvenc hamburgerét kérte ki, de már az első harapás után jött a meglepetés: Estefany azonnal kiköpte a furcsa, ehetetlennek tűnő dolgot, ami a szájába került, és valósággal sokkot kapott, amikor meglátta, egy emberi ujj volt az.

A lány azonnal reklamálni kezdett az étterem vezetőinél, akik rögtön be is akarták zárni az ajtót, hogy házon belül rendezzék a helyzetet, majd felajánlották, hogy visszafizeték a lánynak a vacsorájuk árát. Estefany számos képet is videót is készített, amiket még a helyszínről megosztott, hogy ne lehessen eltusolni az ügyet.

Végül kiderült, az emberi ujj valódi volt, de nem az étteremből származott. A húst előkészítő üzem egyik alkalmazottja vágta le véletlenül az egyik ujjpercét, ami véletlenül kiszállításra került. A lány képeket és videókat is porsztolt, amiket csak erős idegzetű olvasóinknak ajánljuk. Ide kattintva nézheted meg őket!

naphire.hu


Hirdetés 

%d bloggers like this: