Hirdetés 

Titokzatos poszt került ki a Házibuli Attilával című zenei műsor hivatalos Facebook – oldalára.

Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy osztott meg egy képet saját magáról, fehívva a figyelmet arra, hogy a vasárnap 20:00 órakor a Muzsika Tv-n kezdődő műsorban ő is fel fog lépni sztárvendégként. Pár perccel később a Házibuli oldala már kiegészítette ezt a tényt és azt írta hozzá:

Vasárnap 20:00 órakor a Házibuliban olyan meglepetés készül, ami eddig még a műsor történetében sosem fordult elő. Ne maradjatok le róla, kapcsoljatok ránk, nem fogjátok megbánni! 🙂

Lapunk megkereste Suzyt, hogy megtudjunk valamit a készülő meglepetésről, de az énekenő csak annyit közölt, hogy vasárnap este minden kiderül. 

A műsor producere és házigazdája, Tilinger Attila kérdésünkre elmondta, hogy a műsorban hazai szintű zenetörténelmi jelentőségű dolog fog történni – olyan, amire eddig a műsorban még sosem volt példa, de többet nem szeretett volna elárulni, hiszen a meglepetés akkor nem lenne meglepetés. 

A műsor YouTube-on látható ajánlójából erre vonatkozóan nem derült ki semmi, de vasárnap este 20:00 órától a Házibuliban kiderül, mi is kíváncsian várjuk!

kiemelt kép: Strong Record


Hirdetés