Hirdetés 

Csütörtökön egy temetés közben esett össze szabolcsi egy sírásó, de szerencsére Bárány Péter lelkész idejében a segítségére sietett.

Temetés közben esett össze egy sírásó csütörtökön a Szabolcs megye Encsencsen. A mentésirányító instrukciói alapján a lelkész azonnal megvizsgálta a 60 év körüli beteget, aki akkor már nem lélegzett. A helyszínen levők azonnal megkezdték az újraélesztést, amit a perceken belül kiérkező mentők emelt szinten folytattak. Az ellátás még sokáig zajlott a sírok közt, mire az időben megkezdett mellkasi nyomások sikerre vezettek és a férfit végül stabil állapotban szállíthatták kórházba – számolt be az esetről az Országos Mentőszolgálat a Facebookon.

Az RTL Klubnak sikerült megszólaltatnia a hős lelkészt, aki elárulta, az ima mellett Michael Jackson egyik slágere is segített abban, hogy visszahozzák az életbe a sírásót. A lelkész azt is hozzátette, hogy Krisztus megmondta, hogy sem a napot, sem a órát nem tudja senki.

– Bármikor bármi történhet, ezért ne halogassunk semmit, akár jótéteményekkel, akár bármilyen más dologgal mindig készen kell állni – mondta Bárány Péter.

Indirekt

kiemelt kép: acenter.hu


Hirdetés