Hirdetés 

Könnyeket csalt édesanyja szemébe Királyvári Zsuzsanna, azaz Suzy kilencéves kislánya, Zsuzsika.

A kisiskolás a Házibuli Attilával című műsor vasárnap esti adásának felvételén lepte meg az édesanyját, a gyermek ugyanis elkért egy mikrofont, a Számíthatsz rám című dal alatt felment a színpadra, és együtt énekelték a megható sorokat.

– Ott, abban a minutumban alig bírtam megállni, hogy ne bőgjem el magam, hihetetlen pillanat volt! Nem tudtam arról, mire készül, összebeszélt a többiekkel – nevetett az énekesnő. Kislánya, Zsuzsika így akarta jelezni, bármi is történik körülöttük, bármennyire nehéz időszak volt számukra, hogy a szülei, Suzy és Tarcsi Zoltán, Jolly két évvel ezelőtt elváltak, rá mindig számíthat az anyukája.


– Amikor elkészült a Számíthatsz rám című dal, sokat gyakoroltam otthon. Ő pedig amikor megértette, hogy miről szól, nagyon elérzékenyült. Egy tiszta szívű, nagyon jó gyerek – hatódott meg újra Suzy a történeten. A népszerű mulatóssztár a felvétel után tudta meg: kislánya titokban tanulta a dal szövegét, hogy meglephesse az anyukáját.

Suzy és Zsuzsika minden szabadidejüket együtt töltik, de az énekesnő azt is bevallotta, ha nem lennének a szülei és kis­lánya keresztszülei mellette, nagyon nehezen viselné egyedülálló anyaként a mindennapokat.

– Nekem az a legfontosabb, hogy a kislányom lelkivilága rendben legyen, és mindent megadjak neki, amit csak tudok. Éppen ezért a hétköznapokon első az iskola, én viszem-hozom a suliból, együtt tanulunk. A hét végén pedig, amikor fellépésre megyek, szerencsére remekül érzi magát a nagyszülőkkel, a keresztszülőkkel – árulta el Suzy, aki szerint egy­előre így kerek az élete, nem vágyik új kapcsolatra.

– Nem ismerkedem, nem akarom ezt az egyensúlyt felborítani. Ráadásul annyi dolgom van, készül a lemez, szerencsére sok a fellépés, vannak tévéfelvételek, így időm sem lenne most senkire – jelentette ki az énekesnő.

Blikk

kiemelt kép: TV2


Hirdetés