Hirdetés 

Születendő gyermekük már most elválaszthatatlan köteléket jelent az életükben, ám Hajdú Péter és kedvese, Eszter mégis házassági szerződést kötnek.

Egy pillanatig sem volt ez kérdés közöttük, mindketten egyetértettek abban, hogy célszerű mindent előre papíron rögzíteni, sőt, maga a menyasszony ragaszkodik ehhez. Így aztán csak az lesz a közös vagyonuk, amit a frigy után szereznek.

A legalább 300 milliót érő törökbálinti családi ház és a jól bejáratott, legalább 100 milliós értékű Like Bistro is nyilván a tévésé marad.

– Gyerekkorom óta tudtam, hogy mindenféleképpen házassági szerződéssel megyek férjhez, ehhez ragaszkodom. Ez így korrekt mindenki részéről. Egyikünk sem csinál ebből lelkiismereti kérdést – szögezte le Eszter, aki szerkesztőként dolgozott az egyik kereskedelmi csatorna reggeli műsorában. Az ambíciói már akkor megvoltak ahhoz, hogy saját karriert építsen ki és sose legyen másokra utalva.

Hajdúnak ismert televí­ziósként, a LifeTV vezérigazgatójaként és több üzleti vállalkozás fejeként van mit a tejbe aprítania, így talán nem is meglepő, hogy házassági szerződést írat az esküvő előtt. Ráadásul, mint ismert, túl van már egy váláson, Sarka Katával 2018-ban léptek külön utakra.


Sarka Kata és Hajdú Péter 2018-ben váltak el (Fotó: 24.hu)

– Lesz szerződés, az első házasságomnál is volt, most is lesz. Szerintem ez így korrekt. Nekem már van két gyerekem, Esztinek is van saját vagyona – árulta el a vezérigazgató, s hozzátette: házasságuk napjától minden megszerzett vagyon közösnek minősül.

– Szeretném, ha harmadik házasságom már nem lenne és nem kéne több szerződést aláírnom a feleségemmel – tette hozzá mosolyogva.

A tévés és menyasszonya házassági szerződést kötnek (Fotó: Bors)

A feltételek már megszülettek, de az esküvő még odébb van, a pár most inkább a gyermekük érkezésére koncentrál. Hajdú Péter elmondta, idén biztosan nem lesz lagzi, hiszen párja nem szeretné, ha terhesen tartanák a menyegzőt.

– Jobb esetben egyszer van ilyen alkalom az ember életében. Nem kell sietnünk, még várunk a lagzival. Az biztos, hogy itthon házasodunk, nagy esküvő lesz, a családdal és a barátokkal együtt ünnepelünk – árulta el a részleteket a kismama.

Indirekt/Blikk

kiemelt kép: ATV


Hirdetés