Hirdetés 

Szomorú hírt jelentett be Veréb Tomi a Facebookon, ahol egy posztban tudatta követőivel, hogy hét év után véget ért a házassága Szandival.

Veréb Tamás és felesége Szandi hét évig alkottak egy párt, ám ma, követőik legnagyobb megrendülésére, bejelentettek, hogy válnak.

– Kedves közönségem, kedves Barátok!

Hét év után véget ért Szandival a házasságunk. Nagy szerelem volt a miénk, de mostanra elfáradt. Mindketten megpróbáltuk menteni a kapcsolatunkat, mindent megtettünk, de beláttuk, hogy más utakra rendelt minket a sors. Ahogy a kapcsolatunkat is a legmélyebb tisztelet és szeretet kísérte végig, úgy a jövőben is így gondolunk egymásra, de már csak jóbarátként. Kérjük a Tisztelt Sajtó munkatársait, és minden kedves rajongónkat, tartsa tiszteletben a magánéletünk nehezebb pillanatait, ahogy mi is tiszteletben tartjuk mások életét. Köszönjük! – írta Veréb Tomi a szomorú hírt a Facebookon.

Veréb Tamás a Sztárban Sztár korábbi nyertese, és Klajkó Szandra négy év együttlét után házasodott össze 2020-ban. Az énekes-színész akkor úgy érezte, hogy szerelmével szeretné leélni az egész életét. Az eljegyzési gyűrűt is saját maga készítette neki, a nagy kérdést pedig egy váratlan pillanatban, egy esti séta után tette fel Szandinak. Az esküvőre egy nappal Valentin-nap után, február 15-én került sor teljes titokban, mégpedig egy meseszép vidéki helyen, a Pest megyei Udvarházon.

Indirekt

kiemelt kép: nlc.hu

/p>