Hirdetés 

Hamarosan jön a Kézi EB, amivel kapcsolatban Kisó (Kiss Orsolya) és Vastag Csaba volt a vendége az RTL Klub/Reggeli című műsorának. A látogatás apropója az volt, hogy Csaba is kiskorától kezdve kézilabdázik.

“Kézilabdázom kiskoromtól kezdve, ugye Veszprémben születtem, itt nem az a kérdés, hogy kézilabdázom-e, hanem hogy amellett még milyen sportot űzöl. Úgyhogy nálunk mindenki potenciális utánpótlás” – mesélte az énekes a műsorban, majd azt is hozzátette, hogy ő is 12 éven keresztül űzte ezt a sportot.

Kisó elmondta: 101 nap van hátra az Európa Bajnoksági, január 13-án van a nyitó mérkőzés, amikor a Hollandok ellen játszik a magyar válogatott csapat, úgyhogy itt vagyunk a finisben, muszáj ezt megünnepelni, ráhangolódni. Kisó a szervező csapat része. Az egyik esemény, amikor volt válogatott kézilabdások és ismert emberek mérik össze az erejüket, és így került Vastag Csaba is a képbe.

Csaba több, mint 10 év kihagyás után edzeni is elment a veszprémi kézicsapattal, hogy gyakoroljon, erről is meséltek. Az énekes viccesen megjegyezte: a kapuba állt be, és azon izgult, hogy nehogy kivédjen egy labdát.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Promotions.hu

/p>