Hirdetés 

Kiskorúakat kényszerítettek szexuális játékokra egy táborban, írja a Republika macedón hírportál. Miután az ügy megjelent a sajtóban a helyi fakenews ellenőrök meg sem győződve a leírtak valóságtartalmáról álhír jelzővel látták el. A jelek szerint a tényellenőrök szándékosan akarták eltüntetni a szextáborról szóló híreket – írja a V4NA.

Megdöbbentő gyermekbántalmazásról számolt be a Republika nevű macedón lap, melynek értesülései szerint egy macedón ifjúsági szervezet olyan tábort szervezett kiskorú gyerekek részére, ahol különféle szexuális játékokra kényszerítették a résztvevőket. A bántalmazásról az egyik gyermek szülei számoltak be a sajtónak, elmondásuk alapján a tábor szervezői azt az utasítást adták a gyerekeknek, hogy vetkőzzenek meztelenre, majd álljanak egymás mellé. Ezt követően festékkel kellett bekenniük testrészeiket, majd lenyomatot kellett vele készíteniük egy papírra, a táboroztató felnőttek pedig mindezt végignézték és kommentálták, sőt, pontozás is volt.

Egy, a lánya érdekében névtelenséget kérő édesapa elmondása alapján a 16 éves vagy még fiatalabb gyerekeket arra kérték, sorolják fel, hogy hányféle óvszert ismernek és arról is megkérdezték őket, hogy hány szexuális partnerük volt. A helyes választ is megadták a kérdésre, mely szerint 16 éves korban már több mint két szexpartner a megfelelő.

Az édesapával készült interjú megjelenését követően két további szülő is csatlakozott a férfihoz, ők is elmesélték, hogy gyermekükkel mi történt a cserkésztáborban. Elmondásuk alapján a gyerekek rá voltak kényszerítve, hogy részt vegyenek a szexuális játékokban, mivel a tábor a fővárostól, Szkopjétól meglehetősen messze volt, így problémás lett volna a hazajutásuk. Az egyik gyermek édesanyja a Sloboden Pecat nevű lapnak arról számolt be, hogy a gyerekeknek az egyik foglalkozás keretében olyan tájképet kellett festeniük, amelyen két személy épp szexuális aktust létesít egymással. A szülők arról is beszámoltak, hogy hét gyermeket annyira megviseltek a történtek, hogy kiléptek a cserkészektől és többeknek pszichológusra volt szükségük, hogy feldolgozzák az eseményeket.

Origo

kiemelt kép: FlickR


Hirdetés