Hirdetés 

Bár friss házastársakként Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea úgy érzik, a szerelmük örökké tart majd, idővel előfordulhat, hogy úgy döntenek, külön utakon folytatják tovább. Az ország legbefolyásosabb üzletemberének minden bizonnyal erre az eshetőségre is elkellett készülnie: szinte borítékolható, hogy házassági szerződést kötött gyönyörű feleségével. – írja a Sorry! magazin

Az elmúlt hónapokban szinte az egész országot az üzletember és a műsorvezető párkapcsolata foglalkoztatta. Ismerőseik szerint nagyon boldogok együtt, és bár a házasságkötésük is azt mutatja, hogy örökké együtt akarnak maradni, az ő helyzetükben érdemes lehetett előre gondolkodni és egy hivatalos dokumentumban letisztázni, hogy egy esetleges válás esetén hogyan osztják fel a közösen megszerzett vagyont – latolgatja a lap. A Sorry! a témával kapcsolatban Dr. Magyar György ügyvédet is megkérdezte, mit gondol az esetleges házassági szerződésről.


 Nyugaton már bevett szokás, de itthon is egyre jellemzőbb az esküvő előtt házassági szerződést kötni. Én mindenkinek ajánlom, főként olyan esetekben, ha a felek közül az egyik jóval nagyobb vagyonnal rendelkezik a másiknál. Ha pedig valamelyik félnek már nem az első házassága köttetik, és az előző kapcsolatából gyerek is született, nagyon ajánlom. A szerződés lényege, hogy a házasság alatt megszerzett vagyon váláskor nem fele-fele arányban osztódik, hanem úgy, ahogy azt előre leszögezték a dokumentumban – nyilatkozta általánosságban a lapnak az ügyvéd.

BlikkRúzs

kiemelt kép: Bors

/p>