Hirdetés 

Az RTL Magyarország digitális platformján, az RTL Most+ szolgáltatásban debütál A Tanár című sorozat 4. évada október 22-én – derül ki a vállalat keddi közleményéből.

A Paprika Studios által készített sorozat dupla epizóddal indul, majd minden pénteken reggel 8 órától válnak elérhetővé az új részek.

Az új évadról a következőket írják:

Vasvári Szilárd (Nagy Ervin) öntörvényű és bátor kiállásával segíti diákjait az élet rögös útvesztőjében, miközben a magánéletében folyamatos kétségek gyötrik: elengedje-e élete szerelmét vagy küzdjön az igazgatóhelyettes, Kovács Lilla (Trokán Nóra) szívéért. Ugyanis Lilla megpályázott egy igazgatói állást egy másik városban, így az iskola és Szilárd életében töltött napjai meg vannak számlálva.

Mindeközben a matektanárnő (Liptai Claudia) és Szeverin tanár úr (Elek Ferenc) kapcsolatában a gyermekvállalás körül akadnak bonyodalmak, Rácz Ernő (Anger Zsolt) igazgató úr pedig egy múltbéli emlék miatt gyötrődik rögtön az első epizódban.

Az egyes részek a humor mellett fontos közéleti és társadalmi kérdéseket is feldolgoznak, amelyek sok embert érinthetnek. Többek között látható lesz egy olyan diák, aki külföldről hazatérve nehezen illeszkedik be társai közé, de lesz olyan is, aki egy osztálykiránduláson sodorja veszélybe a barátai, egy másik diákot pedig áruláson kap Vasvári tanár úr.

Mint arról a Media1 beszámolt, a budapesti központú Paprika Studios készíti A Tanár című sorozat kelet-közép-európai változatait is.

Media1

kiemelt kép: RTL Klub


Hirdetés