Hirdetés 

Az újpesti Tallo fotója buktatta le a Fradi focistáját

Nyár végén robbant a bomba: Franck Bolit akkor tette ki edzője, az osztrák Peter Stöger a Ferencváros Európa-liga-keretéből, mivel engedély nélkül távozott a csapattól.

A Blikk most új részleteket tudott meg az ügyről. Információink szerint a játékos a saját esküvőjére utazott Párizsba, ráadásul a ferencvárosi futballistát jóbarátja, az újpesti, s ugyancsak elefántcsontparti Junior Tallo buktatta le. Ugyanis a lilák csatára a közösségi oldalán – azóta törölt – fotót posztolt a szertartásról, így ország-világ láthatta, miért utazott el a klubja engedélye nélkül az FTC támadója.


Bolit hosszú időre száműzte az első csapatból Stöger. (Fotó: FTC)

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy Boli augusztus 27-én, pénteken arról tájékoztatta Stöger edzőt, hogy nem érzi jól magát, ezért kihagyná az aznapi foglalkozást. A szakember javasolta neki, keresse fel az orvost, de a futballista inkább a repülőtérre ment és elutazott. Nem szólt senkinek, s nem vett rész az augusztus 28-án, szombaton rendezett, a Debrecen ellen 4-2-re megnyert bajnokin sem. Természetesen nem is úszhatta meg büntetés nélkül mindezt.

– A Ferencváros komoly klub, rendnek kell lennie. Nem helyezhetőek az egyének a csapat érdekei fölé, az egység a legfontosabb – így kommentálta az osztrák tréner a döntését, miszerint nem nevezte a csatárt az Európa-liga csoportkörének találkozóira, sőt, az NB III-ban szereplő második gárdához száműzte egy időre.

A két esztendeje 500 millió forintnyi összegért megvásárolt labdarúgó tette egyébként teljesen indokolatlan volt. Klubja ugyanis júniusban Afrikába is elengedte, amikor hazájában, tradicionális törzsi viseletbe öltözve vette el kedvesét. A zöld-fehérek nyilvánvalóan augusztus végén sem tartották volna vissza a franciaországi úttól, s mehetett volna a szertartás hivatalos részére is, ha igazat mond és közli a vezetőkkel, milyen fontos eseményre készül.

Boli az esküvőjére utazott haza, azonban klubjával nem közölte ezt (Fotó: ulloi129.hu)

Érdekesség, hogy abban a fordulóban, amikor az FTC a DVSC-t fogadta, az Újpest is pályára lépett, mégpedig augusztus 29-én, vasárnap, a Paks vendégeként. A 2-1-es vereséget szenvedett, az NB I-ben tök utolsó lilák keretének ugyanakkor nem volt tagja Tallo. Nyilván, hiszen minden bizonnyal még Párizsban tartózkodott, Boli buliján… Ráadásul fotót posztolt a közösségi oldalára, hogy milyen jó érzi magát bő 1500 kilométerrel távolabb, miközben hivatalosan sérülés miatt nem tudott pályára lépni a paksiak ellen.

Blikk

kiemelt kép: NSO


Hirdetés 

%d bloggers like this: