Hirdetés 

Tragikus események játszódtak le a Bicskei TC Tatabányai SC elleni NB III-as találkozóján, a mérkőzés 36. percében ugyanis összeesett egy 21 éves hazai játékos.

A játékvezető azonnal leállította a mérkőzést, a Bicske masszőre pedig megkezdte a stabilizálást, de mivel látta, hogy nagyobb a baj, rögtön kihívták a mentőket, akiknek fél órán át tartó küzdelmet követően a pályán sikerült stabil állapotba hozniuk a fiatal férfit – adta hírül a Blikk.

A játékost kórházba szállították.

“Az éjszaka folyamán stabilizálódott az állapota, tudtam vele személyesen beszélni, egyértelműen kizárták az infarktus és a tüdőembólia lehetőségét. Az utólagos vizsgálatok alapján a szívénél találtak rendellenességet, de folyamatosan vizsgálják, de a körülményekhez képest jó állapotban van. Amennyiben a következő 24 órában jól sikerülnek a vizsgálatai, akkor talán haza is engedik. Nem volt valami szívderítő megélni, mert amúgy is közel állunk egymáshoz Ádámmal. Régóta ismerem, volt játékosom más csapatnál is, csupaszív, rendkívül jó személyiség, igazi sportember, aki imádja a labdarúgást, a foci az élete! Nem kívánom senkinek, nehéz volt megélni, de a nehéz pillanatok után halkan ki merem mondani, hogy remélem, hogy nem lesz a továbbiakban semmi gond. Nagyon bízom abban, hogy Ádámmal sok szép dolgot fogunk közösen átélni a futballban” – idézte a bicskei a vezetőedző, Csordás Csaba szavait a Life.hu.

BlikkRúzs

kiemelt kép: YouTube (Illusztráció)


Hirdetés