Hirdetés 

A tévés megható Facebook poszttal búcsúzott az énekesnőtől: elmesélte közös történetüket.

Az “Evelyne-akció” során a tévés és az énekesnő együtt indultak el megkeresni Evelyne édesapját. A történet izgalmas, még egy házassági papír is szerepet kapott benne.

Az énekes lány nem félt. Nem félt, de azért hozzám bújt. Vujity-Kandech Evelyne, ez volt a hivatalos neve, így szerepelt a regisztrációs lapon, így írták be a támaszpont vendégkönyvébe is

– kezdi Tvrtko a történetet.

Kiderült, hogy kapcsolatuk nem szerelmi jellegű volt, de így biztonságosabb volt számukra az Evelyne apját felkutató utazás.

2004. április 22-e hajnal 6 óra. Ferihegyen két álmos pécsi kászálódott fel a repülőre. Hivatalosan a Kandech Evelin és Vujity Tvrtko nevek szerepeltek az útleveleikben, de Suha György közvetítésével egy Európában élő Sierra Leone-i konzul kiállított egy házassági papírt is, amelyen útitársamat már Vujity-Kandech Evelin néven nevezték. Suha György és a másik afrikai diplomata is azt mondta: a lehetőségekhez képest ez így biztonságosabb, mert a félvérek nálunk feketének, abban a régióban viszont fehéreknek számítanak, így Evelinnek valamekkora védelmet nyújt, ha látják: nincs egyedül, a ‘férjével’ utazik.

– idézte fel a különös házasság történetét. Az akció végül sikerrel járt: a lány találkozott az édesapjával, testvéreivel és unokatestvéreivel is.

Life.hu

kiemelt kép: Promotions.hu


Hirdetés