Hirdetés 

Még mindig gyönyörű – így néz ki most a Dadus című sorozat Franje!

A népszerű sorozat befejező epizódja óta is letelt több, mint két évtized, a Sheffield – ház dadusa, Fran Fine mégis megőrizte bájos szépségét. 

A jelenleg RTL+ csatornán futó sorozat producere és egyik főszereplője Fran Drescher, aki napjainkban is gyönyörű.

Fran Drescher túlesett egy komoly rákbetegségen, 11 év után pedig elvált férjétől, akiről kiderült, hogy homoszexuális. A sok nehézség ellenére, még mindig remekül fest a 64 éves sorozatsztár.

A magánéleti kudarc ellenére, Fran még ma is tökéletes viszonyt ápol a volt férjével, Peter Marc Jacobsonnal, aki továbbra is üzlettársa és jóbarátja maradt.


A Dadus főszereplői (Fotó:AFP)

„Úgy döntöttünk, ezentúl is egymás életének a részesei leszünk. Az egymás iránt érzett szeretetünk egyedi, különleges és feltételek nélküli; mindaddig, míg ő idegesítő nem lesz” – fogalmazott viccesen a színésznő, a válás után kiadott sajtóközleményben.

Annak ellenére, hogy 2014-ben adott még egy esélyt a szerelemnek, jelenleg a színésznő szingliként él, és állítja, így jobban oda tud figyelni , élete fő szenvedélyére, a színjátszásra.

Fran két filmen is dolgozik, melyek a napokban fognak napvilágot látni, és azt is beszélik, hogy nemsokára A Dadus újragondolt változata is megjelenik, Drescherrel a főszerepben. Ám ez csak szóbeszéd, a hírt ugyanis hivatalosan senki sem erősítette meg.

Napjainkban így néz ki “Fran Fine”:

kiemelt kép: The Today Show


Hirdetés 

%d bloggers like this: