Hirdetés 

Majka emberére talált, amikor Sztárban sztár leszek! legutóbbi műsorában Galambos Lajcsit választotta egyik fricskája céltáblájául. Lajcsi azonnal visszavágott, mégpedig ott, ahol a énekesnek a legjobban fájhat: Dundika táncos múltjára tett egy csípős megjegyzést.

Az egyik versenyző, Szakács Szilvi Aradszky László: Isten veled, édes Piroskám cimű dalát adta elő. Bár a produkció hibátlan volt, a maszk mégis Majka beszólós énjét hozta elő: „Örülök, hogy visszajött Lagzi Lajcsi dáridós hangulata a műsorba, ami nem is baj, mert pont egy hete volt az óraátállítás, így nagyon aktuális” – célzott Lajcsi évek óta húzódó perére az énekes-rapper, aki egyébként nemrég jelentette be, hogy visszavonul a képernyőtől.


Majka beleszállt Lajcsiba (Fotó: TV2)

Lajcsi ugyan nem követi a műsort, de Majka nem éppen barátságos beszólásáról azért értesült, majd a Borson keresztül – Majka egy érzékeny pontját érintve – vissza is vágott a kéretlen poénért: „Mivel Majka felesége, Dundika táncosként sokáig volt állandó szereplője a műsoromnak, a Dáridónak, így közvetlen információi lehetnek rólam. Majka erről már többször tanúbizonyságot tett” – reagált röviden, de ütősen a trombitás-showman az elhangzottakra.

Lajcsi helyretette Majkát (Fotó: MTVA)

Blikk

kiemelt kép: RAS Archív


Hirdetés