Hirdetés 

A Dancing with the Stars legutóbbi kiesője, a közönség egyik nagy kedvence Kozma Dominik már az olimpia előtt kés alá feküdt, azonban elképzelhető hogy a közeljövőben megint műtétre fog szorulni – derült ki a minap.

A DWTS vége után a Blikk Facebook-oldalán keresztül kérdezhettek az emberek a párostól, ahol Dominik meglepő dolgokat árult el az életéről, az egészségéről.

Veszélybe került a folytatás

„Lehet, hogy még meg kell műteni a vállamat is, mert van egy porcrepedésem, amit már évek óta helyre kellett volna hozni, de mindig volt valamilyen verseny, vagy valami, ami miatt nem fért bele. Ez folyamatosan vissza is vetett, mert ebből a porcrepedésből szivárog az ízületi folyadék, ami miatt cisztám lesz, ezt pedig háromhavonta ki kell szúrni” – mondta el a sportoló. Elárulta azt is, régebb óta fennáll már az egészségi probléma, ami nehezíti a visszatérését a sportágában.

„Ha még érzek magamban a műtét után annyi erőt, hogy ezt újrakezdjem, akkor igen, folytatom. Az edzőmmel is azt beszéltük, hogy ezt azért ne zárjuk le teljesen. Úszni biztos fogok valamilyen szinten és most már táncolni is” – mondta a Dancing with the Stars hetedik adásának kiesője, Kozma Dominik.

BlikkRúzs

kiemelt kép: TV2

/p>