Hirdetés 

Palik László hamarosan betölti a 60-at. Ilyenkor az ember már általában gondol a nyugdíjas évekre, de Palik máshogy gondolkozik. Arra törekszik, hogy mindig a legtöbbet hozza ki a pillanatból.

„Nem révedek a múltba, és nem kutatom a jövőt sem. A jövő a mi kezünkben van, és ma hozzuk létre. Ha valamitől boldog vagyok, az az, hogy nekem még mindig van jelenem” – kezdte Palik a HOT! magazinnak.

Palik László új dologba vágta fejszéjét: betör az online világba és a rádiózásba. A Palikék Világa by Manna című műsor a YouTube-on érhető el első sorban, de a Manna FM-en is hallhatók majd a beszélgetések.

„Az online világ már nem a jövő, hanem nagyon súlyosan a jelen elsődleges médiaeszköze. Látom a gyerekeimet, hogy klasszikus médiatartalmat (amiben én felnőttem, és amiben a munkás éveimet töltöttem) nem fogyasztanak, csak és kizárólag online tartalmat. De a gyerekeimnél idősebb korosztály is az online tér felé fordul már. A klasszikus értelemben vett lineáris televíziózás hatalmas változáson megy át. Ami biztos, hogy amit mi, televíziósok megtanultunk évtizedeken át, azt nem kell kidobni a kukába” – árulta el László.


Fotó: Index

„Televíziósként átmegyünk tartalomszolgáltatóba, pusztán a tartalom eljuttatásának módja változott meg. Dacára a koromnak, nem tudom azt mondani, hogy kérem szépen, én a televíziózást gyakoroltam, és praktizáltam benne egy életen át, mert akkor a fogyasztó azt mondja, hogy „Palik bácsi, bukta!” Meg kellett értenünk az idő hívó szavát, és azt gondolom, hogy ez volt az utolsó alkalom, amikor ebbe tartalom-előállítóként belefoghattam.”

Az életkoromat tekintva azt hiszem, ez az utolsó nagy kihívás, amelybe belevágok.

Life.hu

kiemelt kép: TV2

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading