Hirdetés 

Tavaly ősszel – mindenki nagy meglepetésére – Mészáros Lőrinc és Kelemen Beatrix, valamint Joshi Bharat és felesége, Csilla is bejelentette válását. Bár kívülről úgy tűnt, hogy mindkét házasság működik, a hozzájuk közel álló személyek már látták az intő jeleket.

A Blikk egy informátora most arról beszélt, hogy Mészárosék válását Kelemen Beatrix kezdeményezte. Mint mondta, Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea még csak távolról ismerték egymást, amikor tavaly nyár elején Beatrix úgy döntött, 36 esztendő után, 54 évesen véget vet a házasságának, és új életet kezd.

A döntés teljesen váratlanul érte a férjét

– nyilatkozta a napilapnak egy közeli ismerős.


Várkonyi és Joshi Mészárosék mozaikcsaládjában (Fotó: nlc.hu)

Joshi Bharat és Kelemen Beatrix ekkor viszont már jól ismerték egymást, mivel előbbi a Life TV műsorvezetője, utóbbi pedig tulajdonosa volt. A közös hangot alighanem az is segített megtalálni, hogy mindkettejük házasságában hasonló problémák mutatkoztak.

Azóta ők egymásra találtak, a munkahelyi ismeretségből hamar kapcsolat lett, sőt Joshi és Beatrix már együtt is él

– mondta egy ismerősük.

Várkonyi és Mészáros bolog házasságban élnek, a feleségből időközben televíziós felsővezető lett (Fotó: Index)

Mészáros Lőrinc időközben Várkonyi Andreát vette feleségül, szeptember 24-én házasodtak össze az Alcsúti Arborétumban. Legutóbb pedig arról adtak hírt, hogy Várkonyi Andrea is vezető szerepet kapott Mészáros egyik csatornájánál, a TV2- nél.

Index

kiemelt kép: Alfahír


Hirdetés