Hirdetés 

A TV2 nagysikerű gasztro – reality showja, a Hal a tortán november 1-én tért vissza a legújabb szériával a TV2 Séf csatornáján. 

Az első két héten 10 ismert sztár ragadta meg a fakanalat és meglehetősen izgalmas hetet produkáltak.

A mai este pedig lehull a lepel arról is, hogy a mulatós királynő, Suzy mennyire állja meg a helyét a konyhában. A héten a népszerű mulatós énekesnő mellett Megyeri Csilla, Völgyi Zsuzsi, Bódi Csabi és Delhusa Gjon küzd meg a fődíjért.

Suzy lapunknak elárulta, nagy izgalmakkal várta az első napon az egyébként már jól ismert barátait.

Mindenkivel találkoztam már legalább annyit, hogy a fellépéseken váltottuk egymást a színpadon, de van, akivel közelebbi a viszonyom. Mindegyik versenytársamat kedvelem és bízom benne, hogy a mai este nem fog csalódást okozni nekik. Én minden esetre megpróbáltam kitenni magamért, megcsináltam a kislányom kedvenc ételeit, sőt volt, amiben ő is közreműködött. Nem titkolom tovább azt, hogy mennyire a konyha angyala, vagy épp ördöge vagyok – mondta Suzy, aki elárulta, hogy nem lesz eseménytelen az ő napja sem a műsorban. – Lesznek vidám jelenetek is, finom kaják, nehéz pillanatok és játék is, így mindenképp érdemes nézni ma este és természetesen az egész héten a műsort – mondta nevetve az énekesnő.

Hal a tortán ma este 19:00 órától a TV2 Séf csatornáján!

kiemelt kép: Strong Record


Hirdetés