Hirdetés 

Annak idején sokan felháborodtak Az igazság ára című műsoron. A 2008 tavaszán futott TV2-s produkció lényege az volt, hogy a játékosok hatalmas pénzösszegeket nyerhettek, csupán egy dolgot kellett tenniük cserébe: őszintén válaszolni a műsorvezető, Jakupcsek Gabriella kérdéseire.

A résztvevők hazugságvizsgálóra kötve szembesültek a rendkívül kellemetlen kérdésekkel, amelyek nemcsak a nézőknél vágták ki a biztosítékot, az Országos Rádió és Televízió Testület is félórás elsötétítéssel büntette a csatornát az egyik adásban elhangzottak miatt.

Jakupcsek Gabriella Az igazság ára című műsorról

Volt még valaki, aki nem értett egyet a produkció alapkoncepciójával: maga a show háziasszonya is azért szurkolt, hogy bukjon meg a formátum.

Az 58 éves tévés Péterfi Juditnak mesélt arról, hogy általában úgy dönti el, milyen munkára mondjon igent, hogy az eszére, illetve a megérzéseire hallgat, ám Az igazság áránál nem számított, mit súg a szíve.

– Volt egy szerződésem a TV2-vel, amiben dolgoznom kellett. Az egyik műsor letétele után a szerződésem szerint muszáj volt a következőt elvállalni (…) Az, hogy mibe, hova dobtak be, a Jóisten kezében volt. Az már egy nagyobb baj, hogy ebben az esetben még félre is vezettek.

NEM TUDTAM, HOGY VANNAK MANIPULÁLVA A SZEREPLŐK, ÉS AMIKOR RÁJÖTTEM, AKKOR NAGYON DÜHÖS VOLTAM

– árulta el a TÜKÖR című adás vendégeként.

Femina

kiemelt kép: YouTube / Jakupcsek Night


Hirdetés