Hirdetés 

Hunyadi Donatella rendkívüli sikereket ért el modellként, de nem csupán ebben az ágazatban akarja kamatoztatni a tehetségét. – írtja a Ripost.

Kiszel Tünde lánya bontogatja a szárnyait, szeretne saját tehetsége alapján érvényesülni az életben. Hunyadi Donatella modellként már óriási sikereket ért el, de a zenei ágazatban is hasonló babérokra tör.

„Én idén átkerültem Szegedről a Zeneakadémiára, leültünk beszélgetni barátilag, és összebeszéltünk, hogy mi lenne, ha összeállnánk pár koncert erejéig” – mondta el a Mokkában Donatella, akinek a szavait a zenésztársa is megerősítette.


Donatella édesanyjával, aki örül, hogy lánya több lábon állna (Fotó: Life.hu)

„Donatella abszolút terhelhető, pont jövő hétfőn lesz az első közös, önálló estünk. Amikor arról beszéltünk, hogyan álljon össze a műsor, hihetetlenül sokat bevállalt” – fogalmazott Szenthelyi Krisztián.

A koncerten önállóan és duettben is énekelnek majd: a barokktól a huszadik századig adnak elő zeneműveket, klasszikusokat.

Donatella számára most a zene nagyobb előnyt élvez, mint a modellkedés, de a szabadidejében néha vállal még fotózásokat is. Emellett az alap- és a mesterszakot is el szeretné végezni az egyetemen, valamint tanári diplomára is vágyik.

Mokka interjúját itt nézheted vissza:

kiemelt kép: Instagram


Hirdetés