Hirdetés 

Kandert Karola ismert magyar énekesnő, legnépszerűbb dala több mint 16 millió megtekintést ért el a YouTube-on, a fiatal lány több platformon is aktív, közel 90 ezren követik az Instagramon, ahol lifestyle tartalmaival szórakoztatja közösségét.

Az énekesnő legújabb Instagram-történetében osztotta meg néhány kapott, privát üzenetét, amiktől teljesen kiborult. Az üzenetekben jól látszik, hogy több “rajongó” támadta Karolát, szerintük az énekesnő kiárusítja előző kapcsolatát azzal, hogy több dalt is írt a történtekről és a közösségi médiában is rendszeresen beszél róla.

https://www.instagram.com/p/CVdE_cnqL_d/

“A másik meghalt érted, te meg kiteszed magad a netre” – írta az üzenetben egy követője. Karola szerint a dalszerzők mindig is a boldogságukat és a traumákat élik meg, szerinte ez így is fog maradni. Az énekesnő elmondta, hogy abban az időszakban 10 kilót fogyott, és a családját is megviselte az állapota. Elárulta, hogy számára több mint egy év kellett, hogy túl tudjon lépni és nagyon örül a megszületett daloknak, amelyekben az akkori érzéseit fejezte ki.

Origo

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés