Hirdetés 

Miközben sült a szuflé, a plasztikai műtétekről folyt a diskurzus a Hal a tortánban.

Hal a tortán szerdai adásában Völgyi Zsuzsi látta vendégül Megyeri Csillát, Suzyt, Bódi Csabit és Delhusa Gjont. A vacsoraasztalnál a plasztikai beavatkozások témája is szóba került. Suzy nem tagadta Bódi Csabi mondandója után, hogy megműttette a melleit.


Suzy nem vette sértésnek Bódi Csabi “kritikáját” (Fotó: TV2)

„Te hogy állsz a plasztikai műtétekkel, mellesleg?” – kérdezte Suzytól Bódi Csabi, enyhén célozgatva a plasztikázott melleire. „Tudtam, hogy meg fogod kérdezni. Az, ha egy nő megcsináltatja a mellét, mert… én is megcsináltattam... – kezdett bele Suzy, de be se tudta fejezni mondandóját, mert Bódi Csabi közbevágott: „Megcsináltattad?! Majd kiszúrta a szemem. Hétfőn azt se tudtam, hogy hova nézzek, mert mindenhol szúrta a szemem. Suzy erre elnézést kért tőle, mosolyogva: „Sajnálom. Ne haragudj!”

Megyeri Csilla azonban tovább firtatta, hogy mit műttetett meg még magán Suzy. „Nincs más semmi plasztika rajtam, igazából” – válaszolta Suzy, aki a kamerák előtt hosszabban is vallott a plasztikai beavatkozásáról.

„Én nem titkolom, hogy megcsináltattam a cicimet. Ez valakit zavar, valakit nem. Én így érzem jól magamat. Most az, hogy felhozták… hát, Istenem, kíváncsiak voltak” – mondta el.

nlc.hu

kiemelt kép: Promotions.hu

/p>