Hirdetés 

Több száz millió forint várja kint a szabadulása után Fekete Dávidot?

Fekete Dávid jelenleg rács mögött van, csalások hosszú sora miatt tartóztatták le. Eddig mindenki úgy tudta, nincsen pénze a volt megasztárosnak, de egy titkos hangfelvétel szerint nem lesz anyagi gondja, ha szabadul.

Csalások miatt ül jelenleg börtönben Fekete Dávid, és egy darabig még biztosan ott is marad. A volt megasztáros rengeteg embert károsított meg, volt zenésztársát is átverte. Noha annak idején a Viszkis azt nyilatkozta, a “pokol vár a börtönben Fekete Dávidra“, és valóban nehezen viseli a bezártságot, egy titkos hangfelvétel szerint van miért kitartania. Mindenki azt hitte, hogy anyagi gondjai vannak, ám a legfrissebb információk szerint több száz millió várhatja majd idekint.

A felvételt az egyik károsultja készítette még azelőtt, hogy börtönbe zárták volna a zenészt. “Azt mondta, ha kijön a börtönből, gazdag lesz.Sokan mondják, hogy valahol elásta a pénzét, ami akár az egymilliárd forintot is elérheti”– mondta a Blikknek az átvert illető.

“Semmi értelme nincs, a legnagyobb hülye, aki feljelent, mert abból nem lesz pénze.Oké, ha azt akarja, hogy én börtönbe menjek, akkor jó, megyek a börtönbe. És? Leülöm, utána lesz pénzem”– hangzott el állítólag a felvételen.

“Nem ismerek még egy olyan dörzsölt fickót, mint ő. Ezt előre eltervezte, rengeteg pénzt csalt ki sok embertől és a mai napig is több személynek tartozik.Biztos vagyok benne, hogy valahol a föld mélyén több százmillió forint várja a szabadulása után. Senki még csak nem is sejtette, hogy a pénz nála van, mert mindig úgy csinált, mint aki le van égve. Mostanra kitisztult a kép! Hiába kéregetett kölcsön akár piti összegeket még a letartóztatás előtt, valójában tele lehetett pénzzel, csak nem akarta magát lebuktatni, nehogy rászálljanak még többen” – mondta a károsult.


A megasztáros énekesnek nem lesznek anyagi problémái ha kiszabadul – állítja egy károsult (Fotó: Instagram)

Life.hu

kiemelt kép: Instagram / Fekete Dávid


Hirdetés 

%d bloggers like this: