Hirdetés 

Bayer Zsolt Perintfalvi Ritáról írt egy cikket, méghozzá úgy, hogy “illatos keszkenőt szorított az orra alá, míg írt”.

Az ügy előzménye csupán annyi, hogy Perintfalvi Rita magyar katolikus teológus, hittanár, a katolikus teológiai tudományok doktora üzent Semjén Zsoltnak. Méghozzá azzal a felütéssel, hogy:

Nincsen fájdalmasabb dolog a vágyak elfojtásánál!

Majd ahogy ő fogalmaz, publikált egy verselemzést szabadon  mint “egy nem éppen NER kompatibilis teológusnő”

A megőrült boldogtalanság pedig abban manifesztálódik, hogy ez a nyomorult, szerencsétlen szörnyeteg egy „teológus” „szakértelme” mögé bújva a hét első felében pedofilozza a katolikus egyházat, második felében leb…ziz mindenkit, aki neki nem tetszik, értelemszerűen kormánypárti politikusokat, véleményvezéreket, művészeket, teljesen mindegy. Ki mint él, úgy ítél…

Bayer Zsolt, aki azon borult ki, hogy Rita feltette azokat a kérdéseket Semjén verse kapcsán, hogy:

Vajon mit nem tud Semjén? Vajon mit tagad meg ennyire? Vajon mi az, aminek az elfojtása annyira emésztő, hogy azt érzi ketté hasad a tudata?

Perintfalvi egy ponton még részvétet érez Semjénnel is.

És talán meg sem írtam volna ezt a posztot, ha nem pont ő lenne Magyarország helyettes miniszterelnöke, aki élen jár abban, hogy törvényileg kényszerítsen embereket arra, hogy megtagadják a saját vágyaikat. Ha magának megengedné ezeket, akkor talán nem fáj az sem, hogy mások vannak olyan bátrak, hogy felvállalják a vágyaikat. De ezért ma Magyarországon büntetés jár! Hát nem véletlen!

– fejtette ki a teológus doktor.


Perintfalvi Rita teológus professzor Semjén Zsoltról írt (Fotó: Magyar Narancs)

Bayer a cikke végén is kiemelte, hogy Perintfalvi nyomorult, és szánalmas a lelke. Ezért szerinte mindenki látens homokos.

De tegyük fel a kérdést: az nem lehet, hogy nem a világgal van baj, hanem Perintfalvival?

– tette hozzá Bayer aki úgy folytatta, hogy:

Mi van, ha Perintfalvi a látens homokos, aki a látszat kedvéért férjhez ment, és rettenetes abúzusként él meg minden szexuális aktust, miközben egy másik nőre gondol? S ez még hagyján, de szerencsétlen olyan végtelenül ostoba, pitiáner és sekélyes, amennyire, ezért hiszi magáról, hogy megfellebbezhetetlenül okos.

Bayer Zsolt Semjén védelmére kelt (Fotó: azonnali.hu)

Propeller

kiemelt kép: Népszava


Hirdetés