Hirdetés 

Ma este minden eldől, kiderül, hogy ki lesz a Dancing with the Stars 2 győztese, aminek hatalmas favoritjai Tóth Andi és Andrei Mangra.

Talán még soha nem volt példa arra a televíziózásban, hogy egy csatorna három egymást követő napon három döntőt vetítsen le. A Ninja Warriror legújabb évadát már korábban felvették, értelemszerűen minden felvételről ment.

A látványos csata pénteken ért véget, míg a Dancing with the Stars 2 és a Sztárban Sztár leszek! döntője élőben kerül megrendezésre ezen a hétvégén. Szombaton a táncosok, vasárnap az énekesek fognak tarolni, és mint mindig, a nézőkön múlik a sorsuk.

A ma esti finálé legnagyobb esélyese Tóth Andi és Andrei Mangra. Nem lehet kérdés, hogy a teljesítményük alapján ők érdemlik meg a legjobban a bajnoki címet, elképesztő, amit hónapok óta csinálnak.A többi sztár is sokat fejlődött, de Andi gyakorlatilag a kezdetek óta egy versenytáncos szintjén van, és ezt senki sem vitatja. Hatalmas produkciók vannak mögöttük, és a java még csak most jön.

Természetesen mindketten nagyon hálásak a nézi támogatásokért, és izgatottan várják a finálét. Több produkciót is elő fognak adni, amik valószínűleg ezúttal is rendkívül meggyőzőek lesznek.

„Nagyon köszönjük az eddigi támogatást! Holnap egy nagyon fontos nap lesz számunkra. Egy a biztos, hogy mi mindent bele fogunk adni. Szeretünk Titeket!” – írta a döntő előtt Mangra.

Liner

kiemelt kép: Instagram

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading