Hirdetés 

Elege van abból, hogy állandóan botrányhősnek állítják be, ezért néhány órája kiábrándultan reagált a témára Tóth Andi közösségi oldalán.

Miután partnerével megnyerte a Dancing With the Stars második évadát, Tóth Andi arra is szakított időt, hogy Instagramon keresztül ossza meg követőivel, mit gondol az őt ekéző újságírókról, és az olyan cikkekről, melyek nem túl korrekten alakítják a róla kialakított véleményt. Andi tegnap este reagált egy olyan cikkre, amit nem is enged megjelenni, és néhány idézettel támasztotta alá, miért nem.

„ELMONDOM, MIÉRT HISZITEK AZT, HOGY BOTRÁNYOS VAGYOK. EZ EGY OLYAN CIKK, AMIT MOST ÉPP NEM ENGEDEK, HOGY MEGJELENJEN. A KÖVETKEZŐ LENNE A CÍME: TÓTH ANDI BALHÉS CSAJSZIBÓL MEGFONTOLT NŐ LETT”

„A balhés sztártól valami egészen mást várt a közvélemény, hiszen ő volt az, aki gondolkodás nélkül elküldött bárkit melegebb éghajlatra, beszólt boldog boldogtalannak, vodkát locsolt a fejére, éjszakai tivornyákon vett részt, melyeket gondosan dokumentált is a közösségi oldalain„ – olvasta Andi, majd kiábrándultan konstatálta, hogy pont ezért hiszi róla mindenki, hogy valóban botrányhős. „Kinek öntöttem vodkát a fejére? Beszólt boldog boldogtalannak… Kinek szóltam én be, könyörgöm? Mutass egyet! Éjszakai tivornyákon vett részt. A tivornya azt jelenti, hogy Adrienn néha átjön?” – fakadt ki Andi, majd barátnőjére mutatott, amivel békésen üldögélt szobájában. Az pedig szerinte végképp nem korrekt, hogy csak azért akarják érett nőként feltüntetni, hogy a következő héten ismét botrányhősként állítsák be.


Tóth Andi a tőle megszokott őszinteséggel írta le, amit gondol (Fotó: TV2)

Cosmopolitan


Hirdetés