Hirdetés 

Az egykori Jóban rosszban és az Elk*rtuk szereplője, Szőke Richárd koronavírusos lett. Az elégtelen vitálkapacitása miatt a mantő szállította kórházba.

Most a Facebookon írt az állapotáról és a tapasztalatiról.

“Kérlek, hogy Mindenkire figyeljetek,és csak kórházba ne kerüljön senki! Erősnek hittem magam, de ez elviselhetetlen sokszor, és a fájdalom is az.
Azt hiszem, ha nem lenne a 18 éves srác, a szobatársam, Szigetfalvi András – aki pár napja még intenzíven volt, ebből 3 napig eszméletlen – akkor nem tudom, hogy boldogulnék! Rengeteget segít, kaját tesz félre nekem, ő már jobban ismeri, hogy mi itt a rendszer…Beszélgetünk, próbálunk tévézni.
Várja a csomagomat, amit párom Cecília leadott a portán.
Igyekszünk nem arra figyelni, hogy hol vagyunk, és mi történik körülöttünk, mert ez egyszerűen felfoghatatlan!
Mindig is tudtam, hogy ez a vírus alattomos, hiszen mindenkit abban támad, amiben a leggyengébb a szervezete. És igen, tudom, hogy van, akinél enyhébb tünetei vannak! Azt pedig nem hittem, hogy ilyen érzés mindezt élőben látni, és átélni!


😥
Kérlek, ne tegyétek ezt az egészségügyi dolgozókkal!! Erőn felül dolgoznak hónapok óta! Gondoljatok bele, hogy az idősek nem tudnak kapcsolatot tartani a családjukkal, a rokonaikkal. Amikor behoztak a szobába előttem kerekesszéken egy idős házaspár fogta egymás kezét,küzdve a levegőért,mindkettőjükön oxigén. Teljesen el vagyunk zárva a külvilágtól!
Mindeközben egy újabb hangot hallok. Igen, ő is fájdalmában ordít.
Csak arra gondolok, hogy szerencsés vagyok! Mert a mentős alaposan vizsgált meg, és miután nem találta kielégítőnek a tüdőkapacitásom, kórházi kezelést ajánlott!
Lázam nincs, de a mellkasom nagyon fáj, mintha préselnék össze és/vagy 6 ember ülne rajta. A szívem körül szurkál.
Amíg fekszem addig nincs nagy baj, de ha meg kell mozdulnom, például mosdóba kell mennem, na az borzasztó! Annyira erőtlen vagyok, hogy ezután a néhány méter megtétele után kifulladok. Ez most egy maratonfutással ér fel. És utána szívdobogás, izzadás, derék- és hátfájás.
És igen, szerencsés vagyok, mert oltott vagyok, és így ebben az állapotban is azt mondják, hogy nem számítok súlyos esetnek, de ami a többi szobában van az a látványt nem kívánom senkinek. Még csak 1 nap telt el és nem tudom pontosan mennyi lesz még, nagyon nehéz ez lelkileg,de túl leszünk ezen is!!!😉


Hirdetés 

😘
Mivel nem szeretnék ezzel vitát indítani, ezért a poszt alatt letiltom a kommentelés lehetőségét! A célom csak annyi volt a poszttal, hogy tudjátok, hogy a vírus nagyon veszélyes! Fiatalokra és idősekre is! Az egészségügyi dolgozókat pedig védjük azzal, hogy vigyázunk és figyelünk egymásra! A korlátozásokat pedig betartjuk!
(A Csomag most ért ide, mert nincs elég ember, és csak katonák jöhetnek fel! Ők sem bírják… Kezdtem félteni Andrást, annyit érdeklődött utána!!!” – írta posztjában a színész.
Szőke Richárdot (balra) legutóbb az Elk*rtuk című filmben láthattuk. (Fotó: Magyar Hírlap)

kiemelt kép: Life.hu


Hirdetés