Hirdetés 

Benkő László haláláról három napja emlékezett meg az együttes, Mihály Tamás halála pedig éppen ma egy éve történt.

„Alig egy hete robbant a hír, hogy Kóbor János, Mecky is kórházba került. Miközben szorítunk érte, azon gondolkodunk, mennyire volt sorsszerű a Testamentum lemez zenei- és szövegvilága” – írja az együttes Facebook-oldalán, hiszen a lemez alcíme „Búcsúztató.”

„A kislemez alcímét Mecky javasolta még hónapokkal ezelőtt, az egyik dal címe után. Bízzunk benne, hogy Mecky felépülése után csak legyintünk ezekre a véletlenszerű összecsengésekre!” – áll a bejegyzésben.

Mindenki Kóbor Jánosért aggódik.

A hírek egyre elkeserítőbbek vele kapcsolatban. Az Omega legendáját továbbra is mélyaltatásban tartják.

Kóbor János koronavírus-fertőzéssel került kórházba, nem volt beoltva, a betegség pedig padlóra küldte. Egy ország imádkozik az Omega énekeséért, ám menedzsere megrendítő dolgot közölt: Mecky életéért aggódik!

„Nem könnyű érzelmek nélkül beszélni arról, ami velünk, körülöttünk történik” – idézi a Blikk Trunkos Andrást, az Omega menedzserét. „Gyászoljuk Benkő Lacit és Mihály Tomit, most pedig Mecky életéért kell aggódnunk. Hogy mennyien szeretik az Omegát és a zenekar tag­jait, azt eddig is tudtuk. Ám ami szombaton történt, az felemelő és példaértékű volt. Este tíz és tizenegy óra között közös imára kértünk fel mindenkit a zenekar hivatalos Facebook-oldalán. Nekem olyan művészek és barátok írtak, és rajtam keresztül küldtek pozitív energiát és sok-sok szeretetet Meckynek, mint Presser Gábor, Bródy János, Szörényi Levente, Szörényi Szabolcs, Frenreisz Károly, Rosta Mária vagy Rózsa Pisti. Bízzunk benne, hogy Kóbor János érzi és érzékeli, mennyien aggódnak érte, s mennyien szeretik őt…”

atv.hu 

Ripost

kiemelt kép: MTI


Hirdetés