Hirdetés 

Mészáros Lőrinc újdonsült felesége több titkot is megosztott házasságáról legújabb könyvében.

„A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nemcsak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is“ – írja legújabb könyvében Várkonyi Andrea. Ebben többek közt vall friss házasságáról, melyet nemrég kötött meg az ország leggazdagabb emberével. Azt is kifejti, milyen számára az ideális férfi.

Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján“. Később arról olvashatunk, hogy milyen idilli hangulatban telnek napjaik:

„Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom.


(…) A mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza.“ A könyvből idéző Blikk szerint Várkonyi Andrea a kötetben külön kitér arra, hogy bár fontos neki, hogy felnézzen kedvesére, nem akarja magát eltartatni, mindenképpen dolgozni akar. Szerencsére azonban éppen pont a férjéhez közel álló TV2 igazgatóságába ülhetett be és tavaly alapított egy reklámügynökséget is.
kiemelt kép: Promotions.hu


Hirdetés