Hirdetés 

Nagyon rosszul van Kóbor János, elmondta, mi legyen, ha baj történik

Az Omega énekese két hete van kórházban, a zenekar menedzsere most elmondta, hogy Kóbor instrukciókat adott neki arra az esetre, ha baj történne.

A 78 éves énekest koronavírussal kezelik a SOTE Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinikáján. A családja és a barátai nem mondanak semmit a nyilvánosságnak, az Omega menedzsere, Trunkos András viszont elárult néhány dolgot.

Még a kórházba kerülése előtt egyszer leültünk beszélgetni.

– mondta a Borsnak, majd úgy folytatta, hogy “szóba került, hogy mi legyen abban az esetben, ha bármi baj történne. Külön megkért engem, az Omegát és az egész családját, hogy bármilyen állapotba kerül, nem szeretné, ha bárki is tudna róla.

Szerette volna, hogy az emberek fejében úgy szerepeljen, mint aki zenekarával a kis országunkból egy világsztárrá vált. Nyilván egy-két dolgot el kell mondanunk a rajongóknak, de nem akarjuk, és ő sem akarná, hogy bárki lássa a küzdelmét. Ezt tiszteletben kell tartanunk”

– magyarázta.

Kóbor János tehát megbízta Trunkost azzal, hogy gondoskodjon a hírzárlatról, aminek ellenére azért derülnek ki dolgok.

Az Omega énekese 78 évesen a koronavírus tekintetében különösen veszélyeztetett csoportba tartozik, ennek ellenére nem kért oltást. Jelenleg mélyaltatásban van a Városmajori Szív és Érgyógyászati Klinikán.


nuus.hu

kiemelt kép: MTI


Hirdetés 

%d bloggers like this: