Hirdetés 

Egy ideje már nem nagyon láthattuk, de ez most megváltozik.

Az utóbbi időben Sandra Bullock szinte teljesen eltűnt a nyilvánosság elől. Egy ideig nem vállalt filmszerepeket, nem jelent meg egyetlen vörös szőnyeges rendezvényen sem, és helyette inkább családjára és a pihenésre helyezte a hangsúlyt. Egészen mostanáig, ugyanis a színésznő hamarosan visszatér, ráadásul több izgalmas szerepben is (amelyek közül az egyik filmben Channing Tatum volt a partnere).

Valószínűleg ezeknek köszönhető, hogy Sandra Bullock visszatért a reflektorfénybe, méghozzá tegnap épp Jimmy Kimmel beszélgetős műsorában. Az 57 éves színésznő A Megbocsáthatatlan című alkotása hamarosan megjelenik, és hogy ezt promózza, egy igazán csinos szettre esett a választása. Bár a talpig lila összeállítás, és a hozzá választott szandál nem éppen télies hatást kölcsönöz, afelől kétség sincs, hogy Sandra Bullock nagyon csinos volt, és semmit sem változott legutóbbi megjelenése óta!


Fotó: Getty Images

A színésznő 2015 óta él boldog párkapcsolatban, de korábban elárulta, hogy a 90-es években nagyon oda volt kollégájáért, Keanu Reevesért (át tudjuk érezni). Bár később kiderült, hogy Keanu is hasonlóképp érzett, sosem történt közöttük több, ám most a műsorban Sandra Bullock azért elárult egy kedves emléket, ami kollégájához kötődik.

Mint kiderült, amikor a Féktelenül filmet forgatták, szóba jött, hogy Sandra még sosem kóstolta a trüffelt és a pezsgőt együtt. Így egyik este váratlanul kopogtattak az ajtaján, és maga Keanu Reeves állt ott, virágokkal, pezsgővel és trüffellel a kezében. Nem véletlen, hogy az egész világ rajong érte, hiszen már sokszor bebizonyította, hogy ő Hollywood legkedvesebb pasija!

Keanu egy olyan férfi, aki jó barátságot ápol minden nővel, akivel valaha is randizott. Nem hinném, hogy létezik olyan, aki rosszat tudna mondani róla. Szóval lehet, hogy mi is kibírtuk volna. Nem tudom

– válaszolt Sandra Bullock arra a kérdésre, vajon működhetett-e volna közöttük a kapcsolat.

kiemelt kép: Getty Images


Hirdetés