Hirdetés 

Elindult a TV2 celeb – reality műsora, a Farm VIP második évada.

A piros csapat tagjai már előre rettegtek attól a Farm VIP-ben, hogy nem fognak tudni aludni a közös hálóban az ágynyikorgástól, ha Jollyék esetleg nem csak alszanak éjszaka.

„Mindenképpen pihenni szeretnénk, de aztán, hogy mi fog történni az éjszaka további pillanatában, azt nem lehet tudni. Mi egyébként szeretünk romantikázni, nyilván most nem az a környezet, de mi, hogy ha együtt vagyunk, akkor mindenre képesek vagyunk és alkalmazkodunk a helyzethez, a környezethez, és ennél csak jobban szeretjük egymást. És hát az unokáknak lesz mit mesélni!” – mondta el a kamerák előtt sokat sejtetően a mulatós barátnője, Barbara.

A túlfűtött szerelmespár ágynyikorgásától volt hangos az első estén a parasztház, Schmuck Andor pedig emiatt nem is tudott aludni, paplanjával a kezében inkább kivonult a kertbe és befeküdt a hintaágyba.

Ezután a második nap is eltelt a Farmon, már egy kisebb vita is volt, ugyanis Fehér Holló Jolly szerint kinevezte magát csapatkapitánynak a társai megkérdezése nélkül. Ez a balhé annyiban maradt, miután a zenei producer elmondta a saját álláspontját.

Schmuck Andor: “Szuperák Barbara egy visító hajókürt”

A termelési feladat fejfájást okozott mindkét csapatnak, ám a pirosak kaptak hozzá segítséget, így csak később kezdték el a munkát. Addig is, vacsorát készítettek: Jolly párja, Barbara volt az üstnél, de folyamatosan szólongatta a Schmuck Andort, aki csak egy idő után reagált erre. A politikus pedig megjegyezte, hogy ezt a hangszínt nehezen lehet elviselni.

,,Na nézzük, mi a visítás tárgya” – reagált a hívásra Andor, majd odament Barbarához, aki közölte, azt hitte, hogy unatkozik, ezért hívta oda. Pár perccel később a többi fiút is magához hívta, ekkor megkérdezte Schmuck Jollyt, hogy nem zavarja-e a fülét ez a frekvencia.

,,Neked egyébként jó a hallásod? Nem sérti a füledet?” – kérdezte a zenészt a balesetező Schmuck.

 ,,Jolly hallása valószínűleg abszolút, hiszen ezt a hangorgánumot minden nap elviselni nem lehet. (…)Ha az ember mellett minden nap egy falunap hangosítása mellett él, akkor vigyázzon, mert Beethoven valószínűleg hasonló események miatt vesztette el a hallását” – részletezte a közéleti személyiség.

Jolly tagad

A mulatós énekes a Story Magazin oldalán megjelent írás hatásásra terjedelmes posztban írta le vélemélnyét a műsor szerkesztőiről és Schmuck Andorról.

 

Szerinte ugyanis semmi nem történt közte és barátnője között, csak a szerkesztők vágták a műsor alá a nyikorgó hangot, Schmuck pedig azért alszik kint, mert hangosan horkol.

“Egyet tisztázzunk, abban a parasztházban semmi nem történt Barbara és köztem, egy nyikorgó hang lett alávágva amit gondolom a műsor készítői poénból csináltak, hát sok ember véleménye alapján nem volt jó ötlet…?” – írta többek között a posztban Jolly, aki kitért Schmuck Andor Tényekben tett nyilatkozatára is.


Jolly posztjában magyarázza meg a történteket (Fotó: Facebook)

A kommentelők legfinomabban szólva is ki vannak akadva a zenészre és annak párjára. A legtöbben azt kifogásolják, hogy a jóízlés határait átlépve szerepelnek a műsorban.

  • “Ennek a nőnek végtelenül irritáló a hangja a viselkedése, azt hiszi ő a zenit….Na de Jolly sem nagy ász…..Én azt hittem, hogy fűrészelnek bent valamit,mikor jött ki Andor, aztán esett le, hogy az ágy nyikorog……😆
  • “Viselkedni tudni kellene de akinek nincs esze az nem tud”
  • “Masokkal szemben tiszteletlenseg! Ez a Nő beszelni nem tud es eretlen! Sajnalatos , hogy kepernyon van!”
  • “Ez a Barbara azzal a sipâkoló hangjâval borzasztó idegesitő, ráadâsul mindig ő a központ, elviselhetetlen’!”
  • “Nagy csalódás vagy Jolly!!”

Ilyen és ezekhez hasonló kommentek árasztják el a posztokat.

Hogy a történet hogyan folytatódik, az kiderül hamarosan, hiszen ma is lesz Farm VIP a TV2 műsorán. 

nlc.hu

Life.hu

ReflektorOnline

kiemelt kép: TV2


Hirdetés