Hirdetés 

A hírességeket sem kíméli a járvány negyedik hulláma. Az egykori olimpikon, Bunyós Pityu egy hónapos csatát vívott a koronavírussal, de szerencsére ő győzedelmeskedett, és már otthonában lábadozik.

Nagyon nehéz volt, ráadásul hosszú, összesen egy hónapot voltam beteg. Mindennap imádkoztam mindenkiért, hogy gyógyuljon meg. Rendkívül alattomos betegség ez, nálam is bármi megtörténhetett volna

– mondta a Blikknek Bunyós Pityu, akit alaposan legyengített a koronavírus-fertőzés. A zenész izmai összeestek, a betegség kíméletlen pusztítást végzett a szervezetében, és hosszú út áll még előtte a teljes gyógyulásig.

Tizenkét kilót fogytam, nagyon gyönge voltam. Most már egy hete itthon vagyok, próbálom visszanyerni az erőmet, de az az igazság, hogy nehezen megy. Mindössze egy kilót sikerült eddig magamra szednem, úgyhogy hosszú út áll még előttem. Ez a betegség sajnos  az izmokat támadja először, belőlem jócskán lefaragott az egy hónap alatt– tette hozzá.


Gépekre kerültem, kaptam oxigént is, de lélegeztetőgépre szerencsére nem volt szükség. Hogy mennyire együttműködő vagyok, azt még a kórházban is elismerték, az ott dolgozóknak pedig nagyon hálás vagyok, nagyon rendesek voltak velem – mesélte Szikora István, aki egy hete már otthonában lábadozik. A zenész rengeteget van friss levegőn, jókat eszik, és sokat pihen, hogy mielőbb visszatérhessen a színpadra.
Bunyós Pityut alaposan meggyötörte a koronavírus (Fotó: Sláger TV)

Life.hu

kiemelt kép: Shutterstock


Hirdetés