Hirdetés 

Schobert Norbika szerelmes: megmutatta barátnőjét!

Irigylésre méltóan összetartó a Schobert család, Schobert Norbi és Rubint Réka két idősebb gyermeke, Schobert Lara és Schobert Norbika, akik között csak két év a korkülönbség, pedig nagyon jó testvérek.

Nem mindig voltak jó testvérek, régebben sokat civakodtak, egy ideje azonban nagyon jó a viszonyuk, és mindenben számíthatnak a másikra – mesélték a Palikék Világa by Manna csatornán, a Futtában című műsorban.

Schobert Norbika párja a nővére legjobb barátnőjével jár

– Most kénytelenek vagyunk jóban lenni, mert a legjobb barátnőm a barátnője… – kezdte viccesen Lara, aki azt is elárulta, ő ismertette össze Norbikát a szerelmével.

– Én hoztam őket össze… Arra gondoltam, hogy ismerem mindkettőt, mindkettő tökéletes, hát akkor hozzuk össze őket. Sokáig nem érződött, hogy együtt vannak, most kezdett ez nekem leesni. Nyilván ugyanolyan a kapcsolatunk a legjobb barátnőmmel, de azért fel kell tudnom azt is fogni, hogy ők vannak ketten is, és akkor nekem odébb kell, hogy vonuljak. De nincsen vele gond, mert már érettebb vagyok, és a helyén tudom ezt kezelni – vallotta be a 18 éves lány.

Schobert Lara magánélete az utóbbi időben sajnos nem alakult olyan jól, mint két évvel fiatalabb öccsének: két év kapcsolat után most szakított a barátjával. 

– Ez egy kicsit megviselt, eléggé el is hagytam magam ebben a hónapban. Most valamennyire kezdek már visszatérni, és helyrerakni az agyamat, hogy ez ilyen. Ami nem öl meg, az megerősít. Azzal, hogy magamat sajnáltatom, és nem tanulok, nem lesz meg az érettségi.

– Anyáékkal pont ezért voltak vitáim, mert azt mondták, hogy egy fiú miatt nem éri meg sírni. Nyilván ezt kívülről könnyű mondani, de ez nem mehet rá a tanulmányaimra, meg az egész életemre – mesélte Schobert Lara, aki hozzátette, hogy a 16 éves Norbika mindenben támogatja.

(via Life.hu)

kiemelt kép: Kisalföld


Hirdetés 

%d bloggers like this: