Hirdetés 

Izgatottan várja a harmadik élő show-t az X-Faktor műsorvezetője, Miller Dávid, aki úgy érzi, jól teljesíti a feladatát, ám nem tagadja, néha egy vagy két baki még becsúszik a több órás adás alatt.

– Érzelmi hullámvasút az elmúlt időszak. Próbáltam magamba sok önbizalmat tölteni a második élő show előtt, de beleestem abba a csapdába, hogy ilyenkor az ember egy picit elhiszi: ő ezt már tudja, van kellő rutinja is, holott ez nem így van – fogalmazott a műsorvezető.

Dávid elismerte, voltak már bakijai, de eddig jól jött ki a kényes szituációkból.

– Teljesen rendjén van, ha néha hibázik valaki. Büszke vagyok magamra és a teljesítményemre, ráadásul azok, akiknek adok a véleményére szintén azt mondták, hogy jó vagyok ebben a szerepkörben. Édesanyám is itt volt a stúdióban, tud engem kritizálni, mert képes elvonatkoztatni attól, hogy a fia vagyok. Tudom, hogy ő is legalább annyira izgult, mint én a kamera előtt – mondta lapunknak Miller Dávid.


Változnak a szabályok!

Az X-Faktor 10. évadának 3. élő show-jában kétkörös megmérettetés vár a versenyzőkre. Az első kör elején mind a 6 énekes előadja a dalát, és már az adás elejétől lehet szavazni az összes versenyzőre, függetlenül attól, előadta-e a produkcióját vagy sem. Az első kör végén lezárják a szavazást, majd eredményt hirdetnek, és egy versenyző számára véget ér az X-Faktor. Utána kezdődik a második kör a székes feladattal. A színpadon két, a továbbjutást jelképező szék lesz, a továbbjutást jelentő helyekről pedig a mentorok határoznak, míg csere esetén a nézők döntik el, ki az, aki ülve maradhat. A második kör végén 3 versenyző kerül veszélyzónába, ahonnan még kettőt megmenthetnek a nézők, ám egy valaki a második kör végén kiesik. A harmadik élő show-ból tehát 4-en jutnak tovább a jövő heti elődöntőbe.

(via Blikk)

kiemelt kép: RTL Sajtóklub


Hirdetés