Hirdetés 

Kilenc év után otthagyja az ATV-t Simon András. A csatorna egyik legismertebb műsorvezetője az utóbbi időben a Csatt és A nap híre házigazdája volt.

Utóbbiban pénteken szerepelt utoljára. A Telex értesülései szerint Simon András Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt mellett fog dolgozni. A hírt nem sokkal később az ATV egy közleményben erősítette meg.

“Egy olyan szakértői, tanácsadói feladatot készülök elvállalni, ami összeegyeztethetetlen a hírműsorok kritikus kérdezői szerepével. Az ATV-be érkezésem előtt is szervezeti kommunikációt irányítottam, ez most is így lesz. Jó időszaktól viszont nem jó elbúcsúzni. Hálás vagyok az ATV vezetésének és remek közösségének az együtt töltött csaknem kilenc év feladataiért, a televízió nézőinek pedig a megtapasztalt szeretetért és a megtisztelő figyelemért” – fogalmazott Simon András a tévétársaság közleményében.

“Köszönettel tartozunk Simon András kiváló munkájáért és sokszor bizonyított kollegiális hozzáállásáért! Mindig számíthattunk rá, profin és elegánsan kezelte a nehéz pillanatokat is. Az intézmény nevében sok sikert kívánunk további munkájához” – mondta Németh S. Szilárd, az ATV vezérigazgatója.

A Csatt című műsort hétfőtől Rónai Egon vezeti. A Nap Híre műsorvezetője Krug Emília mellett Lampé Ágnes lesz.


(via BlikkRúzs)

kiemelt kép: ATV


Hirdetés