Hirdetés 

Jeffrey Holland a magyar nézők számára a Csengetett, Mylord? című sorozatból lehet ismerős, amelyben a jóképű lakájt, James Twelvetreest játszotta, aki fülig szerelmes volt Ms. Poppyba. A 75 éves színész a való életben Judy Buxton színésznőért rajong.

Holland és a bájos színésznő 1994-ben ismerkedtek meg, amikor a The Ginger Bread Lady című darabon dolgoztak együtt, derült ki a Wonderbirdsnek adott közös interjújukból.

– Csak kollégák voltunk, és együtt játszottunk a darabban, de az életünk teljesen más irányba tartott. Ő házas volt, én pedig akkor már évek óta komoly kapcsolatban éltem. Viszont az első találkozásunkkor azt gondoltam róla, hogy milyen helyes pasi – fogalmazta a színésznő.

Sajnos Judy Buxton párja időközben elhunyt, így ismét egyedülállóvá vált. Az első találkozásuk után egy évvel az Out Of Order című darab női szerepét kapta meg, a rendező, Derek Nimmo egyszer csak felhívta telefonon, és megkérdezte tőle, szerinte ki lenne a legalkalmasabb a férfi főszerepre, ekkor azt mondta neki, átgondolja.

– Emlékszem, ahogy otthon ültem, és azt gondoltam: “hmm, Jeff Holland jó lenne.” Azonban semmit nem tettem az ő érdekében, sosem hívtam fel emiatt Dereket, szimplán csak elméletben gondoltam erre.

Végül, amikor ment a próbákra, hatalmas meglepetés érte, ugyanis Holland volt ott. Ennek a közös munkának köszönhetően már egymásba szerettek, 1995-ben váltak hivatalosan egy párrá, de végül csak kilenc évvel később, 2004-ben kötötték össze az életüket, akkor a színész 58, míg a színésznő 55 éves volt.


(via Femina)


Hirdetés