Hirdetés 

Bikinis baristának állt egy 19 éves amerikai lány, miután a szülei kitették a szűrét otthonról, írja a Daily Star.

A washingtoni Grace már alig tudta fizetni egyetemi tandíját és mindennapi kiadásait, amikor az egyik barátja tanácsára csatlakozott a Pink Sugar Espresso csapatához.

A különleges kávézóban a lányok fehérneműben vagy bikiniben szolgálják fel a kávét, a teát, a turmixokat és az energiaitalt, de Grace szerint ez sokkal többről szól, mint hogy egyszerűen szépnek kell lenni.

„Ez a munka sokkal többről szól, minthogy félmeztelenül kávét főzünk” – árulta el a lapnak a szexi barista, aki szerint ebben a szakmában nélkülözhetetlen a pezsgő személyiség, a pozitív hozzáállás és a jó kommunikációs készség.

A bikinis baristáknak minden nap más jelmezt kell viselni attól függően, hogy épp milyen témát találnak ki a tulajdonosok. Előfordult már, hogy iskolás lánynak öltöztek, de gyakori a rózsaszín nap is, amikor minden erről a színről szól.

@xomorris

if my boss sees this it’s a joke 🙂

♬ pretty people use this. – moved to minajblazin

Grace szerint azonban a helyzet olykor elfajulhat, ha egy vendég nem tudja betartani a határokat. Még a munka elején egyszer az egyik törzsvendége minden nap vitt neki ebédet, egy idő után elkérte a beosztását, majd a telefonszámát is. Ekkor még nem tudta, milyen következményei lehetnek, ha kiadja a privát elérhetőségét.

A férfi kezdetben csak üzenetekben zaklatta, amikben részletezte, hogy miket művelne a szőke lánnyal. Ezután a hangpostán is hagyott üzeneteket, melyek közül néhányat még a saját TikTok-oldalára is feltöltött az erotikus barista.

Ennél sokkal kínosabb volt, amikor az egyik gimnáziumi osztálytársának apukája jelent meg a pikáns kávézóban. A kellemetlen helyzetbe keveredett férfi rengeteg pénzzel próbálta elérni Grace-nél, hogy tartsa titokban a kávézóban tett látogatását. A férfi végül rájött, hogy a 19 éves lány senkinek nem fogja elárulni a titkát.

A legmeghökkentőbb pedig talán az a vendége volt, aki egy kifejezetten undorító italt rendelt. A férfi azt mondta, hogy a lányra bízza, mit szolgál fel neki, a lényeg csak az, hogy undorító legyen.

„Kézmosó szappant, csokoládét, kávéőrleményeket, guavaszirupot, zabtejet, pépesített banánt és egy kis teát tettem a csészébe” – árulja el a bikinis barista, akinek legnagyobb meglepetésére a vendég a szeme láttára húzta le a kotyvalékot. Ezután megdicsérte Grace-t, hogy milyen finom italt készített, majd vaskos borravalót hátrahagyva mosolyogva távozott.

Szeretlek Magyarország

kiemelt kép: Getty Images

/p>

Discover more from Reflektoronline

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading